Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Τι φτιάχνουμε: Φροντίδα προσώπου και χεριών

Κρέμες και λάδια













Κρέμα προσώπου ενυδατική
Περιέχει αμυγδαλέλαιο, ροδόνερο, σησαμέλαιο, ζελέ αλόης, μελισσοκέρι, αιθέρια έλαια, πρόπολη, βιταμίνη Ε.  Παρέχει ελαφρά αντιηλιακή προστασία.
Χρησιμοποιείτε ως κρέμα ημέρας. 

Κρέμα προσώπου για σύσφιξη
Περιέχει αμυγδαλέλαιο, ροδόνερο, σησαμέλαιο, ζελέ αλόης,  λάδι κανέλας και καλέντουλας, μελισσοκέρι, αιθέρια έλαια, πρόπολη, βιταμίνη Ε. Παρέχει ελαφρά αντιηλιακή προστασία.
Χρησιμοποιείτε ως κρέμα ημέρας. 

Κρέμα προσώπου για ξηρή επιδερμίδα
Περιέχει αμυγδαλέλαιο, ροδόνερο, λάδι ιπποφαούς και καλέντουλας, μελισσοκέρι, αιθέρια έλαια, πρόπολη, βιταμίνη Ε.
Χρησιμοποιείτε ως κρέμα νυκτός. 

Κρέμα προσώπου λευκαντική
Περιέχει αμυγδαλέλαιο, ροδόνερο, λάδι καλέντουλας, μελισσοκέρι, αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών, πρόπολη, βιταμίνη Ε.
Χρησιμοποιείτε ως κρέμα νυκτός. 

Κρέμα με βαλσαμέλαιο (μια εμπλουτισμένη κηραλοιφή)
Παραλλαγή της γνωστής κηραλοιφής με τα θαυματουργές ιδιότητες! Περιέχει αμυγδαλέλαιο, βαλσαμέλαιο, μελισσοκέρι, αιθέρια έλαια, πρόπολη, βιταμίνη Ε.
Μια κρέμα αντιρυτιδική, αντιγηραντική, αναπλαστική και επουλωτική. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως κρέμα νύκτος (για πολύ ξηρές επιδερμίδες) αλλά και ως φροντίδα για δερματίτιδες, εγκαύματα και εκδορές.
Κατά τη διάρκεια της χρήσης αποφύγεται την έκθεση στον ήλιο ή τις λάμπες τεχνητού μαυρίσματος.

Κρέμα για ακμή και μυκητιάσεις
Περιέχει βαλσαμέλαιο, αμυγδαλέλαιο, μελισσοκέρι, αιθέριο έλαιο τεϊόδεντρου,  φασκόμηλου, πρόπολη, βιταμίνη Ε.
Χρησιμοποιείτε μικρή ποσότητα, τοπικά, το βράδυ, σε καθαρό πρόσωπο (ή όπου αλλού χρειάζεται η δράση της). Το επόμενο πρωί πλένετε το πρόσωπο σας.
Κατά τη διάρκεια της χρήσης αποφύγεται την έκθεση στον ήλιο ή τις λάμπες τεχνητού μαυρίσματος.

Κρέμα χεριών λευκαντική
Περιέχει αμυγδαλέλαιο, λάδι καλέντουλας, μελισσοκέρι, αιθέρια έλαια, πρόπολη, βιταμίνη Ε.
Χρησιμοποιείτε ως κρέμα νυκτός.


Κηραλοιφή υποαλλεργική
Ένα θαυματουργό καλλυντικό - και φάρμακο - που είχε σαν βάση το αγνό μελισσοκέρι και το παρθένο ελαιόλαδο. Η πλέον υποαλλεργική προστασία.

Κηραλοιφή με χαμομήλι
Ένα θαυματουργό καλλυντικό - όπως όλες οι κηραλοιφές - που είχε σαν βάση το αγνό μελισσοκέρι, το αμυγδαλέλαιο, πρόπολη, βιταμίνη Ε, αιθέριο έλαιο χαμομηλιου. Με ευχάριστο άρωμα, ιδανική για τα χέρια και σε κατάλληλο μέγεθος ώστε να την έχετε πάντα στην τσάντα σας!

Φροντίδα για τα χείλη
Η απόλυτη προστασία για τα χείλη με ευχάριστο άρωμα σοκολάτας ή  χαμομηλιού ή κανέλας ή πιπεριού (για έντονα, γεμάτα χείλη!).

Λάδι προσώπου με χαμομήλι
Περιέχει αμυγδαλέλαιο, βιταμίνες, αιθέρια έλαια. Χρησιμοποιείται ως λάδι για ντεμακιγιάζ ή λάδι θρέψης, νυκτός. 
(Tip 1: Φτιάξτε ένα εύκολο peeling ανακατεύοντας μια κουταλιά της σούπας από το λάδι αυτό, με μια κουταλιά άχνη. Απλώστε στο πρόσωπο  και τρίψτε πολύ ελαφρά και απαλά - με προσοχή στις ευαίσθητες επιδερμίδες και στα δέρματα με σπυράκια και ερεθισμούς αλλά δοκιμάστε το στα μαύρα στίγματα. Μην το παρακάνετε την πρώτη φορά. Αν δείτε ότι το δέρμα σας το αντέχει, μπορείτε να το επαναλάβετε μια φορά την εβδομάδα. 
Τip 2: Μετά το peeling κάντε μια εύκολη μάσκα με εξαιρετικά αποτελέσματα! Ανακατέψτε περίπου μια κουταλιά της σούπας από το λάδι μας χαμομηλιού, με μια κουταλιά του γλυκού κακάο - άγλυκο, απλό, τύπου Ολλανδίας -  ώστε να γίνει μια πάστα και θα έχετε μια υπέροχη μάσκα προσώπου με θρεπτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες! Απλώστε, αφήστε 20' και μετά ξεβγάλτε καλά με νερό και απολαύστε μια νέα επιδερμίδα!)

Λάδι προσώπου αντιγηραντικό, συσφικτικό
Περιέχει αμυγδαλέλαιο, λάδι κανέλας, βιταμίνες, αιθέρια έλαια (τριαντάφυλλο, λιβάνι). Χρησιμοποιείται ως λάδι θρέψης, νυκτός. 






































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου