Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Πληροφορίες Ομορφιάς: Ακμή. Τί μας λέει;

Τι μαθαίνουμε από την ακμή

Σύμφωνα με την κινέζικη ιατρική και την Αγιουρβέδα, το κάθε σημείο του προσώπου μας αντιστοιχεί και σε κάποιο σημείο του σώματός μας. Αναλύοντας σε ποιο σημείο βγάζουμε συνεχώς σπυράκια μπορούμε να βρούμε το πραγματικό πρόβλημα που έχουμε.

1 & 2: Πεπτικό σύστημα.

Φάτε λιγότερο επεξεργασμένα φαγητά (κοινώς "junk food" κλπ), και καταναλώστε πολύ νερό .


3: Συκώτι.

Κόψτε το ποτό, τα λιπαρά και τα γαλακτοκομικά. Είναι επίσης στο σημείο που εμφανίζονται οι τροφικές αλλεργίες, γι αυτό να έχετε το νου σας. Ελαφρά άσκηση και ύπνος βοηθούν στο πρόβλημα.


4 & 5 & 6 & 7: Νεφρό

Αφυδάτωση. Νερό, νερό, νερό! (υπολογίστε 30ml  ανά κιλό βάρους - αλλά όχι πάνω από 3 L)


6: Καρδιά 

Ελέγξτε την πίεση σας και την βιταμίνη Β. Μειώστε τα καυτερά φαγητά και την κατανάλωση του κρέατος.


9 & 10: Αναπνευστικό σύστημα 

Καπνίζετε? Είστε αλλεργικοί? Αν τίποτα από τα δυο δεν ισχύει κόψτε την ζάχαρη και ασκηθείτε. Προσθέστε στο καθημερινό σας διαιτολόγιο λαχανικά. Επίσης τα κινητά τηλέφωνα και τα μαξιλάρια ευθύνονται πολλές φορές για το πρόβλημα σε αυτήν την περιοχή του προσώπου λόγω βρωμιάς.


11 & 12: Ορμόνες

Εδώ είναι η υπογραφή των ορμονικών αλλαγών στο σώμα σας. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε για βοηθήσετε τον οργανισμό σας είναι να κοιμάστε αρκετά, να πίνετε πολύ νερό, να τρώτε πολλά λαχανικά και να γίνετε καλός καθαρισμός του προσώπου. Το "ξέσπασμα" σε αυτήν την περιοχή μπορεί να είναι και ένδειξη ωορρηξίας.


13: Στομάχι

Αυξήστε την κατανάλωση ινών και πιείτε τσάι . Βοηθάει στην χώνεψη.


14: Αρρώστια

Τα σπυράκια είναι ακόμα μια ένδειξη ότι ο οργανισμός σας "παλεύει" κάποια λοίμωξη.


Την επόμενη φορά που θα βγάλετε σπυράκια προσπαθήστε να δείτε κάτω από το προφανές και διορθώστε το. Το πρόσωπο σας προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας!

Στο μεταξύ μην ξεχνάτε ότι η ακμή θεραπεύεται εκ των έσω: πίνετε αρκετό νερό και φροντίστε η διατροφή σας να περιλαμβάνει αρκετά φρούτα και λαχανικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου